Follow by Email

maandag 9 januari 2012

PostcrossingSinds kort ben ik begonnen met postcrossing
( http://www.postcrossing.com/ )
Eigenlijk ben ik aangestoken door mijn zus Jolanda
http://www.doorjolanda.nl ) en een webwinkelcollegaatje van haar,Audrey , die overigens ook super leuke kaarten verkoopt voor postcrossing.( http://www.hipenstipkaarten.nl/ )  *zo nou weer even genoeg www-tjes genoemd* .

Wat ben ik al super enthousiast geraakt door dit postcrossing. Je weet voordat je een kaart gaat sturen namelijk nog niet waar jij je kaart heen gaat sturen totdat je een adres opgevraagd hebt. Dus het is voor mijzelf ook een heel grote verrassing,alsof je een cadeautje uit gaat pakken.Je mag maar 5 adressen tegelijk opvragen,anders raakt het overzicht kwijt.
Eerste kaarten


Eerste kaarten

Mijn eerste twee,inmiddels geposte kaarten, gaan naar Taiwan en naar Rusland.

De net geschreven kaartjes


En de resterende drie kaarten,die ik nu net geschreven heb, gaan naar Nederland *jaja,ook dat kan,kaarten versturen in eigen land* , naar de USA en naar Thailand.
Het grappige is dat de ene persoon wel aangeeft wat hij of zij wenst te ontvangen qua kaart of berichtje op de kaart,terwijl een ander daar geen wensen bij heeft.
Zo wilde bij mij de één een kunstachtige kaart, een ander vond het leuk als ik in mijn eigen taal een bericht zou schrijven met een vertaling in het Engels erbij.
Ik heb helemaal de smaak te pakken,jammer dat ik even moet wachten tot ik weer nieuwe adresjes op kan vragen...

2 opmerkingen:

 1. He wat leuk! Ben benieuwd welke leuke kaartjes jij allemaal gaat krijgen :)

  Liefs, Margot

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super leuk blog Bea! Geweldig dat je via je lieve zus ook enthousiast bent geworden voor Postcrossing. Ondertussen zoek ik verder voor originele kaarten die we de hele wereld over kunnen sturen! Bedankt voor je lieve woorden en link vermelding, Happy Postcrossing!

  Groetjes Audrey
  Hip en Stip Kaarten

  BeantwoordenVerwijderen