Follow by Email

maandag 16 januari 2012

Internet

Een flink aantal jaren geleden (oei,ik ga mij steeds ouder voelen), moest ik totaal niks hebben van computers en al helemaal niet van internet. Ik zag het nut er niet van in (waarschijnlijk omdat ik mij er toen nog niet in verdiept had) en ik vond het allemaal maar onpersoonlijk en niet nodig.
Deze gedachten van toen heb ik nu behoorlijk bijgesteld. Ik vind werken achter de computer helemaal fantastisch, ik voel mij thuis achter de computer (niet voor niks dat ik backoffice medewerkster ben geweest,heerlijk!)

Na het overlijden van ♥Patricia heb ik via internet kennis mogen maken met VOOK (Vereninging Ouders Overleden Kind). Via VOOK heb ik dan weer kennis gemaakt met een moeder die ook een kindje verloren is en met haar heb ik regelmatig een heel fijn emailcontact.

Twitter,Facebook, leuke sites voor sociale contacten,nieuwe mensen leren kennen online, mijn verhaal kwijt kunnen, steun krijgen van lieve mensen die meeleven.Paar weken geleden kreeg ik van iemand via twitter een heel mooi uitspraakje die ik toch echt even wil plaatsen hier ;
Als het verdriet komt
wanneer het moet,
dan volgt de lach
wanneer het wil

Internet,de plek waar ik spontaan gevraagd werd om mede beheerster te worden van Mijn ZelfZijn ( http://ietser.ning.com/ ) . Al merk ik nu dat er bij beheerster zijn wel even een stukje creativiteit om te hoek komt kijken (en dat heb ik niet altijd,maar ik doe mijn best).

Internet,de plek waar ik na de dood van ♥Patricia kennis heb gemaakt met Troostgeschenk ( www.troostgeschenk.nl ),lieve meiden die zulke lieve troostgeschenkjes hebben maar ook liefdevolle woorden,waar warmte,troost en kracht uitstraalt.


Internet,je kan er alles delen als je dat zou willen. Maar ook zit er natuurlijk een andere kant aan internet, want ook zitten er fouten mensen achter de knoppen die geen fijne bedoelingen hebben. Maar ja,lopen die ook niet gewoon op straat rond zonder dat je dit aan hen kan zien?

 Love the world die internet heet en love de mensen die ik via internet al heb 'leren kennen'. Dus voor jullie die dit lezen en mij kennen via internet: Ik ben blij met jullie,dank dat jullie er zijn ! ♥

2 opmerkingen:

  1. Erg leuk dat je dit hebt opgeschreven, erg herkenbaar!! Ik volg je natuurlijk nog maar net, maar 't voelt al als een warm-welkom in jouw TL! ;)

    Liefs Kim
    (@elfje84)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lieve Kim, dank je wel voor jouw leuke reactie op mijn blog. En wat fijn om te lezen dat jij je warm verwelkomt heet in mijn TL op twitter, dat is ook mijn bedoeling. Fijn dat je in mijn TL staat meis! Liefs van mij.

    BeantwoordenVerwijderen