Follow by Email

donderdag 12 januari 2012

Draai vinden.Ga ik rechts,ga ik links,ga ik rechtdoor? Welke weg wil ik in gaan slaan? Dingen die gebeurd zijn in mijn leven,waarom zijn deze gebeurd en waarom zijn ze juist mij gebeurd? Wat wil ik met mijn leven? Waar komt mijn onrust vandaan die al maanden door mijn lichaam en leven giert? Waarom zoveel willen maar nergens echt toe komen?
Wat een vraagtekens in deze zinnen die ik nu typ.Zullen mensen deze vraagtekens zien als ze mij zien? Of zien ze gewoon Bea?
K wil van die vraagtekens af,ik wil af van mijn onrust,maar op de één of andere manier lukt het mij niet! En das best raar als je bedenkt dat ik wel een weg gevonden heb in mijn leven na de dood van ♥Patricia. Waarom lukt het mij dan niet om deze onrust te verslaan? Dat moet toch eigenlijk een eitje zijn vergeleken mijn andere strijd , die overigens nooit ten einde is want het verdriet om de dood van ♥Patricia is er altijd!
Krijg ik deze onrust omdat er zoveel verwacht wordt van een mens? Waar komt toch mijn onrust vandaan? Ik wil er vanaf, maar ja, zo schijnt het dus niet te werken. De onrust zit mij in de weg, week na week,maand na maand.

Dus onrust, hoe verdrijf ik jou?

4 opmerkingen:

 1. Hey lief zusje, toch wel herkenbaar hoor, maar niet maanden lang...misschien een lijstje maken wat je wel of niet wilt, zo kun je je richten op 1 ding en niet al die vele dingne die je onrustig maken? Enne koffie met grote zus zonder lieve neefje kan misschien ook een beetje helpen :) Liefs van mij x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lieve zus,dank je voor jouw lieve woorden.En dat koppie koffie zonder lieve Mike erbij is een super goed idee! Liefs van mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je beschrijft exact mijn gevoel. Mijn zus overleed ruim twee jaar geleden en ik voel het nog altijd. Net als jij heb ik een weg gekozen, heb een droom waargemaakt, ben dus gelukkig, maar er blijft een leegte in mijn ziel, hoe hard ik ook werk. Dat is, denk ik, de onrust. Mijn leven zoals het nu is mooi, maar mijn "vorige" leven had iets dat dit leven nooit zal hebben. Mijn zus.
  Ik leef mijn droom, zeg ik wel eens. Werd ik maar wakker ..

  Maak je droom(en)waar, lieve Bea. Al was het alleen maar om aan het eind, als je in de bus stapt voor je laatste reis tevreden terug kunt kijken.

  Ik wens je heel veel kracht en moed.

  Robert/Robard65 op twitter.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Robert,dank je wel voor jouw fijne en lieve reactie op mijn blog.Wat zeg je het mooi,tevreden terug kan kijken op mijn leven als ik op de bus stap voor de laatste reis.Kreeg er even kippenvel van....
  Ik wens jou natuurlijk ook veel sterkte,kracht.Jouw zus moeten missen ... een lege plek... herinneringen... verlangen naar de tijd toen zij er nog wel was. Sterkte !

  BeantwoordenVerwijderen