Follow by Email

dinsdag 6 maart 2012

HerkenningSoms zijn er van die liedjes die je extra raken.
Liedjes die een tekst hebben waarvan het net is alsof het door jou of voor jou geschreven is.
Dit nummer van Simone Kleinsma is voor mij zo'n nummer. Zoveel dingen herken ik in haar liedje !
Eerlijk gezegd kende ik het nummer niet,totdat mijn lieve zus mij kennis liet maken met dit nummer. Het nummer raakte mij meteen, en eerlijk is eerlijk, ik kan dit nummer vaak niet luisteren zonder een traan te voelen prikken, soms rolt die traan mijn wang over.
Een traan van herkenning, een traan van missen, een traan van verdriet,maar vooral een traan die laat zien hoeveel ik van ♥Patricia hou, voor altijd en eeuwig !
Dit nummer van Simone Kleinsma zal ik ook draaien op de contactdag van VOOK (Vereniging Ouders Overleden Kind) a.s zaterdag 17 maart . Nadat ik mijn verhaal over ♥Patricia  heb gedaan zal dit nummer mijn verhaal afsluiten en kan ik mijn tranen laten gaan.... 

4 opmerkingen:

 1. Het raakt mij net niet. Het gaat iets te nadrukkelijk over een meisje/dochter, maar ik voel wel dat het me had kunnen raken.
  Ik heb bewondering voor wat je gaat doen de 17e. Het idee dat je je woordje moet doen en dat dit lied dan nog moet komen. Ik wens de daar alle kracht bij. ❤

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Robert voor jouw fijne reactie.Ik kan mij voorstellen dat jou het net niet raakt,en dat geeft ook niet.
   Dank je dat je zegt dat je bewondering hebt voor mij dat ik mijn verhaal ga doen de 17de. Dank je voor kracht wensen,die kan ik goed gebruiken. Ik hoop dat mensen iets aan mijn verhaal hebben, dat zij er iets van steun uit kunnen halen.

   Verwijderen