Follow by Email

donderdag 3 mei 2012

* Grafrandjes *Groene vingers, ik heb ze totaal niet. Zwarte vingers daarin tegen wel als ik bezig ben geweest met tuinieren. Ik ben zo'n vrouw die niet kan tuinieren met van die handschoentjes aan. Ik heb het wel eens geprobeerd hoor, maar das echt een ramp. De handschoentjes verschuiven iedere keer bij mij zodat ik halverwege het tuinieren mijn vingers half in zo'n handschoen heb zitten. Dat werkt voor geen meter dus. Nee, ik tuinier met mijn blote handen in de aarde,zodat mijn handen en nagels na het tuinieren totaal niet groen zijn maar zwart.
Tuinieren, het is nooit mijn ding geweest, het is iets wat moet, het is tenslotte geen gezicht als je tuin vol met onkruid staat (al denkt de buurman daar totaaaaaaal anders over , helaas) . En toch, na het overlijden van ♥Patricia ben ik er wel achter gekomen dat tuinieren ontspannend werkt. Verstand op nul en wroeten in onkruid en de zwarte aarde.Even nergens aan denken,gewoon gaan met die banaan.
Nooit gedacht dat ik dit ooit nog zou gaan zeggen over tuinieren.
Het overlijden van ♥Patricia, wat heeft het mijn leven veranderd, wat heeft haar overlijden mij veranderd. Wat sta ik anders in het leven sinds haar overlijden.
Wat hield ♥Patricia ervan om mij te helpen met plantjes water geven, met haar eigen gieter natuurlijk. Ook heeft zij in de tuin haar hamster Calimero begraven, wat was zij verdrietig. Samen met een paar vriendinnetjes werd het grafje van de hamster bezocht, en er werden zelfs bloempjes neergelegd. *Herinneringen aan haar leven, wat zijn het erg ontzettend veel* ♥


1 opmerking:

  1. Kan ik alleen maar beamen, verstand op nul en wieden maar...mooi om de herinneringen aan Patricia te lezen :)

    BeantwoordenVerwijderen