Follow by Email

vrijdag 20 juli 2012

* Geef jij het door *Ik kwam haar tegen op het internet, op Twitter 'Geefjijhetdoor', Lenny de Jonge.
De zin "Geef jij het door " maakte mij nieuwsgierig, wekte mijn belangstelling.
Ik ben haar gaan volgen op Twitter, lees haar tweets, bekijk haar website http://geefjijhetdoor.nl/Welkom.html en krijg een warm gevoel in mijn lijf van haar goede ideeën en initiatieven.
Mijn blog gaat over haar 'troostdoosjes', zo'n ontzettend mooi initiatief van haar. En zo bijzonder dat mensen die hier over lezen hier aan mee werken.

Vandaag, de bel gaat en pakketpost staat voor mijn deur. Een grote doos in zijn hand (mijn verwachtte bestelling) met daarop een opvallend kleiner doosje in mooi blauw inpakpapier. Mijn nieuwsgierigheid is meteen gewekt uiteraard. Het pakje is gericht aan mij en Dennis. Maar Dennis is op dat moment niet thuis, maar ik ben zo nieuwsgierig dat ik het pakje toch open maak. Ik haal het papier eraf, en ik zie een schoenendoosje (begin aan mijzelf te twijfelen, ik weet toch zeker dat ik geen schoenen besteld heb,hahaha) . Ik maak het schoenendoosje open en een prachtig blauw stofje ( blauw is toevallig ook nog eens mijn lievelingskleur) met opdruk verschijnt. In het schoenendoosje zit dus nog een doosje. Het woord troostdoosje schiet meteen door mijn gedachten, maar eh, het zou toch niet zo zijn?

Ik maak het dekseltje open en ik ben meteen tot op het bot ontroerd. Aan de binnenkant van het dekseltje kijk ik in de mooie blauwe ogen van ♥Patricia. Ik schiet uiteraard even helemaal vol. Ja, mijn gevoel klopte dus wel, het is een troostdoosje.Zo bijzonder, zo ontzettend bijzonder. Zoveel aandacht is er geschonken aan dit troostdoosje en dat doet mij zo goed.
 Degene die dit troostdoosje gemaakt heeft, jij hebt mij geraakt ! Ik ben ontroerd.
Ook ben ik ontroerd dat mijn lieve zus Jolanda mij hier voor aan heeft gemeld, wat ben je toch een lieve zus ! Dus lieve zus, jij ook bedankt, heel erg bedankt !
 En Lenny de Jonge,  jij ook heel erg bedankt. Super super super ! ! !
En degene die dit troostdoosje gemaakt heeft, super super super bedankt, jij hebt mij geraakt. Dit troostdoosje zo extra welkom in de dagen voor de geboortedag van ♥Patricia.

Lieverds, allemaal heel erg bedankt ! ! !

2 opmerkingen:

  1. Prachtig! Ontroerend mooi ;) Voor jou bedoeld... bijzonder!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow wat mooi. Als moeder van een overleden dochter kan ik me zo goed voorstellen hoe het ontvangen van zoiets onverwachts en zoiets moois je heel diep kan raken maar vooral ook heel veel troost kan bieden. Dat mensen die je niet kent, zoiets moois voor je kunnen maken doet goed, meer nog dan in woorden is uit te drukken is mijn ervaring. Zeker in de dagen van jullie Patricia is zoiets vast een extra steun in de rug!

    BeantwoordenVerwijderen